.Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Masini de injectie PET

Huayan Pet este o companie specializata in producerea matritelor de injectie pentru preforme PET si masini de injectie speciale pentru preforme PET/PP. Huayan Pet este unul din cei mai mari producatori, avand o gama larga de produse, de la matrite pana la masini de injectie PET. Detine 5 patente in China si detine certificarile ISO si CE. Huayan PET este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2006. Clientii interesati pot vedea utilaje puse in lucru din 2006 aflate in stare de functionare si pot viziona diferite modele de echipamente. Ultima generatie de masini de injectie se bucura de un succes mare datorita vitezei crescute de productie si a consumului mult mai scazut fata de modelele anterioare.


Masinile Huayan PET sunt echipate cu sistem de control Siemens (functioneaza intr-un regim de productie full automatic), cu interfata noua si sistem de autoprotectie de ultima generatie. Modulele de comunicatie Profibus-DP permit control precis si raspuns instantaneu la sistemul hidraulic si robot.
Acumulatorul produs de REXROTH furnizeaza forta adecvata pentru sistemul hidraulic, pentru sistemul cu servovalve si servomotorul de la mana robot. Componentele produse de firme recunoscute (BOSCH, SWE etc.) fac ca masinile de injectie Huayan PET sa functioneze stabil, precis, rapid si sa aiba o durata de viata indelungata.