Bailong

Banner
PDFPrint

Masini de injectie cu sistem PET

Masini de injectie PET SYSTEM:  HUAYAN PET

HUAYAN PET este compania specializata in producerea matritelor de injectie pentru preforme PET, si masini de injectie speciale pentru preforme PET/PP. Huayan Pet este prim producator de sistem PET de la matrite pana la masini de injectie PET, detine 5 patente in China, este certificat ISO si CE. Huayan PET este prezent pe piata romaneasca din 2006; clientii interesati pot viziona utilaje in functiune din 2006, pot viziona si diferite generatii de echipamente. Ultima generatie de sistem PET se bucura de un succes fantastic datorita vitezei mari de productie, consum mult mai scazut fata de generatiile anterioare.
Masinile Huayan PET sunt echipate cu sistem de control Siemens, care are program de productie full automatic, cu interfata noua si sistemul autoprotectie de ultima generatie. Modulele de comunicatie Profibus-DP permite control precis si raspuns instantaneu la sistemul hydraulic si robot.
Acumulatorul de la REXROTH furnizeaza forta adecvata pentru sistemul hydraulic, plus sistem servo valve, servomotor la mana robot. Cele mai renumite marci mondiale ca BOSCH, SWE, fac ca masinile de injectie cu intregul sistemul PET sa functioneze stabil, precis, rapid si cu viata indelungata.

 Name SKU Thumbnail Image Description  
Masini de injectie cu sistemul PET 7782   Product Details


Navigare  : Home Masini de injectie PET SYSTEM Masini de injectie cu sistem PET